logo
0

Valera Swiss Nano4ever - Profesionálny fén na vlasy

  • Swiss Nano4ever
AKCIA SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Swiss Nano4ever - Profesionálny fén na vlasy

Profesionálny super tichý, ľahký a extra výkonný sušič na vlasy 2200W červenej farby s ergonomicky tvarovaným a tepelne izolovaným telom pre dokonalý úchop a digitálnym motorom pre bezchybný chod. Vďaka špeciálnej konštrukcii vykurovacieho telesa je možné fén držať nielen za rukoväť, ale aj za telo fénu. Flexibilný kábel so systémom Rotocord, umožňuje otáčanie šnúry o 360 ° čo zabraňuje zamotaniu šnúry, jej poškodeniu a uľahčuje manipuláciu s fénom.

Technológia:
eQ-Air Total Control – Inteligentná diagnostika spolu s digitálnym motorom zaisťuje perfektný chod

Color Care – farbené vlasy majú tendenciu sa pod horúcim vzduchom vysušovať a strácať lesk, fény so značkou COLORCARE chránia vlasy pred stratou farby, lesku, vysušením a udržuje ich vitálne po dlhú dobu vďaka trom vlastnostiam – 1. tvorba negatívnych iónov pre hydratáciu vlasov, 2 .lepšie vysušenie pri nižšej teplote hlavne vďaka rýchlemu prúdeniu vzduchu čo urýchľuje sušenie aj pri nižšej teplote a 3. presné nastavenie teploty.

Ultra Silent Jet System – vďaka inovatívnemu nasávaniu vzduchu do filtra je tento fén mimoriadne tichý (redukcia hluku 50%). Super Air Power – mimoriadne výkonný ale pritom tichý (69dB). Objem vzduchu 93m3/h.

Rotocord – prevratná patentovaná novinka, ktorá umožňuje otáčanie šnúry o 360° čo zabraňuje zamotaniu šnúry, jej poškodeniu a uľahčuje manipuláciu s fénom. Rotocord je svetovou novinkou, ktorá bola vyvinutá a vyrobená pod značkou Valera. Povrchová úprava TOUCH ME – inovatívne technológie, vďaka ktorej sa fén nezahrieva a umožňuje tak veľmi komfortnú manipuláciu s fénom.

VLASTNOSTI:
- extra výkonný a pritom malý a tichý profesionálny fén na vlasy,
- veľmi ľahký: 445 g,
- farba: červená metalická,
- uLTRA LONG LIFE Digital motor s extra dlhou životnosťou 10 000 hodín,
- šnúra dlhá 3 m s rotocordom,
- vlnitá štruktúra výhrevného telesa,
- 6 kombinácií teploty a prúdu vzduchu,
- tlačidlo studeného vzduchu,
- súčasťou balenia 2 úzke koncovky: 7,5 cm a 6 cm,
- difuzér DSN s priemerom 11cm,
- vyberateľný zadný kovový filter.

OBSAHUJE:
- fén,
- difuser,
- 2 x vzduchová tryska s povrchovou úpravou Touch Me,
- plátený obal.

Používajte podľa návodu. 
Swiss Nano4ever