logo
0

Uppercut Deluxe Featherweight - Prémový vosk pre strednú fixáciu

  • Deluxe Featherweight
210ml SKLADOM
70ml SKLADOM
Nájdete v kategóriách
Uppercut / Styling
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Deluxe Featherweight - Prémový vosk pre strednú fixáciu

Uppercut Deluxe Featherweight krémový vosk pre strednú fixáciu je revolučný stylingový produkt, ktorý ponúka dokonalú rovnováhu medzi pevnosťou a flexibilitou. Je to nevyhnutný nástroj pre tých, ktorí hľadajú výrobok, ktorý im poskytne prirodzený vzhľad bez toho, aby obetoval svoju schopnosť udržať účes na mieste po celý deň.

Účinky:
Stredná fixácia: Vosk poskytuje dostatočnú fixáciu, aby udržal účes na mieste, ale zároveň umožňuje určitú flexibilitu na prepracovanie počas dňa.
Prirodzený vzhľad: Vďaka vodnej báze sa vosk ľahko rozotiera a vytvára prirodzený vzhľad bez zvyškov alebo mastného pocitu.
Vyživuje a zjemňuje: Karité maslo v kombinácii s vitamínom E vlasy vyživuje, zanecháva ich hebké na dotyk a zdravo vyzerajúce.
Antioxidantná ochrana: Vitamín E chráni vlasy pred vonkajšími vplyvmi a zároveň poskytuje potrebné živiny.

Vhodný Pre:
Uppercut Deluxe Featherweight krémový vosk je ideálny pre mužov so strednými až krátkymi vlasmi, ktorí hľadajú prirodzený vzhľad s dobrou fixáciou. Vďaka svojmu zloženiu je vhodný pre všetky typy vlasov, od jemných po hrubé, a je obzvlášť efektívny pre tie s kučeravými alebo vlnitými vlasmi, ktorí chcú dosiahnuť hladký a upravený vzhľad.

Použitie:
Príprava: Začnite s čistými a mierne vlhkými vlasmi.
Aplikácia: Vezmite malé množstvo vosku na prsty.
Rozotretie: Vosk dôkladne rozotrite medzi dlaňami, kým nie je produkt teplý a ľahko sa rozotiera.
Štylizácia: Aplikujte vosk na vlasy od korienkov smerom ku končekom, a vytvarujte do požadovaného účesu. Pre väčší objem a štruktúru môžete použiť fén.
Deluxe Featherweight