logo
0

Primavera Fem Comfort - Vyrovnávajúca aróma sprej pre ženy

  • Fem Comfort
50ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Fem Comfort - Vyrovnávajúca aróma sprej pre ženy

Unikátny Aróma sprej na telo proti návalom a zmenám nálady Primavera je vhodný najmä pre obdobie menopauzy, ale pomáha aj pri predmenštruačnom syndróme a nepravidelnom cykle. Pravidelné používanie tejto arómy spreja môže pomôcť vyrovnať menštruačný cyklus a celkovú pohodu počas hormonálnych zmien. Sprej je určený priamo na telo - odporúčame ho aplikovať na hrudník, na krk a zátylok alebo na brucho.

Chladivý telový sprej pokožku osviežuje a pomáha s hormonálnou nerovnováhou.
Cenné organické kvetové vody rozmaznávajú vašu pokožku a zmysly. Svieža kvetinová vôňa 100% prírodných éterických olejov rozmaznáva zmysly a upokojuje. Esenciálny olej zo šalvie muškátovej má holistický relaxačný účinok a je známy ako ženský olej v aromaterapii.
Mnoho žien vníma návaly tepla ako jeden z najviac stresujúcich vedľajších účinkov menopauzy. Návaly tepla, ku ktorým dochádza niekoľkokrát denne, nie sú len fyzickým problémom, ktorý je často spojený aj s nadmerným potením, ale je to aj pre mnoho žien problém psychický a stresujúci.


Presná príčina návalov tepla stále nie je vedecky objasnená, možno však pozorovať, že sa vyskytujú častejšie v stresových situáciách a pod napätím. Tento sprej preto nielen ochladí a osvieži, ale taktiež zaistí psychickú rovnováhu za pomoci vybraných éterických olejov.


Vyvážená zmes kvetovej vody z ruže, šalvie a mäty piepornej tvorí základ tohto chladivého spreja. Jemne voňajúci sprej obohatený o 100% čisté prírodné éterické oleje zo šalvie, damašskej ruže a bergamotu sa stará o pokožku, upokojuje zmysly a zaisťuje rovnováhu v prípade výkyvov nálady spôsobenej hormonálnymi zmenami.


Sprej je vďaka svojim chladivým účinkom vhodný aj ako chladivý sprej na nohy počas horúcich letných dní.


Šalvia muškátová - je pre svoje priaznivé účinky na zdravie ženy známa. Výrazne uľavuje proti kŕčom a celkovému napätiu.

Ruža damašská - je kráľovnou éterických olejov, výrazne povznáša a harmonizuje.


Bergamot - svieža vôňa, ktorá dodáva ľahkosť a radosť zo života aj v psychicky stresujúcich situáciách. Zlepšuje náladu a pomáha znížiť stresové napätie a úzkosť.
Ako používať

Nastriekajte na tvár a dekolt pri prvých známkach návale horúčavy a zároveň vnímajte vyrovnávajúcu aromaterapeutickú vôňu.
Fem Comfort