logo
0

OPI Infinite Shine Silk Duo Pack - Sada lakov na nechty

  • Infinite Shine
30ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Infinite Shine Silk Duo Pack - Sada lakov na nechty

Súprava obsahuje nový Infinite Shine Base Coat a Top Coat, ktorých receptúra bola sformulovaná tak, aby šla ruka v ruke s farebnými lakmi z tohto radu. Podkladová a vrchná báza je vhodná pre všetky typy nechtov.

Prečo Base Coat a Top Coat utvárajú svätú trojicu s lakmi Infinity Shine?
- dlhodobejšia výdrž, vďaka technológii Pre-Cured
- ochrana pred sfarbením nechtu
- zabránenie vysušeniu nechtovej platničky
- odolnosť pred poškriabaním a olupovaním
- zachovanie farebného pigmentu
- väčší lesk

Použitie:
1. Pre zachovanie zdravia nechtov aplikujte jednu vrstvu podkladového laku Infinite Shine Base Coat, aby sa predchádzalo sfarbeniu a prípadnému vysušovaniu nechtovej platničky pri dlhodobom použití. Base Coat nechajte dobre zaschnúť, než začnete s aplikáciou farebného laku Infinite Shine, inak budú nasledujúce vrstvy dlhšie presychať a mať tendenciu na nechte riadkovať.
2. Následne pred natretím dvoch tenkých vrstiev farebného laku Inifinite Shine liekovkou dobre pretrepte. Pri každej vrstve niekoľkokrát utrite jednu stranu štetčeka o fľaštičku laku, aby ste dosiahli rovnomerný uhladený a celistvý náter.
Je nevyhnutné, aby ste nechali všetky jednotlivé vrstvy riadne preschnúť, než začnete s aplikáciou ďalšej vrstvy.
3. Na záver, naneste jednu vrstvu vrchného laku Infinite Shine Top Coat, aby ste jednotlivé vrstvy ucelili, čím tak podporíte odolnosť laku pred poškriabaním a zároveň predĺžili tým jeho výdrž a lesk.
Na úplné zaschnutie všetkých vrstiev lakov nie je vôbec potrebné používať UV/LED lampu, stačí na vzduchu.
4. Lak odstránite pomocou vatového tampónu a odlakovača, avšak nie je potrebné lak z nechtu vyložene drhnúť, pretože ho zotrite aj jedným ťahom.

Školiteľka OPI odporúča: „U čerstvo nalakovaných nechtov je potrebné sa vyhnúť aspoň na 24 hodín aktivitám, ktoré by mohli poškodiť lak ako napr. saunovanie, plávanie, umývanie riadu atď. alebo sa dostať do priameho kontaktu s čistiacimi prostriedkami.“

Či už budete laky Infinite Shine používať v pohodlí domova alebo v profesionálnom zázemí, sú vynikajúce na uplatnenie v pedikúre.

Upozornenie:
Ako v každom systéme lakov na nechty, tu záleží na kvalite nechtov, ktorá následne určuje výkon laku.

Infinite Shine Base Coat a Top Coat sa neodporúča kombinovať s lakmi z iných radov než Infinite Shine kvôli technológii Pre-Cured, ktorá môže tiež ovplyvniť výkonnosť lakov.
Infinite Shine