logo
0

Milk Shake Volume Solution Volumizing Conditioner - Posilňujúci kondicionér pre objem vlasov

  • Volume Solution
300ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Volume Solution Volumizing Conditioner - Posilňujúci kondicionér pre objem vlasov

Milk_Shake Volume Solution Volumizing Conditioner je vysoko kvalitný kondicionér, ktorý je navrhnutý tak, aby poskytol vašim vlasom maximálny objem bez pridania zbytočnej váhy. Je zložený v kombinácii prírodných výťažkov a vysoko kvalitných ingrediencií, tento kondicionér vlasy nielen posilňuje a vyživuje, ale taktiež im dodáva dlhotrvajúci objem a lesk.

Účinky:
Tento kondicionér hydratuje a posilňuje vlasy, kým im dodáva extra objem. Jeho unikátne zloženie zvyšuje elasticitu vlasov, redukuje krehkosť a zároveň vlasy nezaťažuje. Výsledkom je plný, zdravý a lesklý vlas plný objemu.

Vhodný pre:
Milk_Shake Volume Solution Volumizing Conditioner je ideálny pre tenké a jemné vlasy, ktoré potrebujú zvýšiť svoj objem. Vďaka svojmu ľahkému zloženiu je tiež vhodný pre vlasy, ktoré sú často vystavené chemickým ošetreniam alebo štylizácii teplom.

Použitie:
Po umytí vlasov šampónom Milk_Shake Volume Solution, aplikujte kondicionér na vlhké vlasy a nechajte pôsobiť niekoľko minút. Potom dôkladne opláchnite. Na dosiahnutie najlepších výsledkov odporúčame pravidelné použitie v kombinácii s ďalšími produktmi z radu Milk_Shake Volume Solution.
Volume Solution