logo
0

Kemon Hair Manya Macro Volumizing Spray - Stylingový sprej pre objem vlasov

  • Hair Manya
200ml SKLADOM
Nájdete v kategóriách
Kemon / Styling
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Hair Manya Macro Volumizing Spray - Stylingový sprej pre objem vlasov

V dnešnom svete plnom neustálych zmien a inovácií je čoraz ťažšie nájsť produkty, ktoré spĺňajú naše požiadavky na starostlivosť o vlasy. Kemon Hair Manya Macro Volumizing Spray je stylingový sprej, ktorý ponúka to najlepšie v oblasti objemu vlasov, umožňuje vytvárať nápadité účesy a zároveň pôsobí ako bariéra proti vlhkosti a vonkajším vplyvom.

Účinky:
Okamžitý objem: Tento sprej poskytuje vlasom okamžitý objem bez toho, aby ich zaťažoval.
Poskytuje fixáciu: Má schopnosť fixovať účes a zároveň zanecháva vlasy prirodzene pohyblivé.
Chráni vlasy: Jeho zloženie chráni vlasy pred vonkajšími vplyvmi, ako je vlhkosť a znečistenie vzduchu.
Hydratácia a výživa: Aktívne zložky výrobku zvlhčujú a vyživujú vlasy, zanechávajú ich mäkké a lesklé.

Vhodný Pre:
Kemon Hair Manya Macro Volumizing Spray je ideálny pre všetky typy vlasov a je vhodný na každodenné použitie aj pre špeciálne príležitosti, kde je požadovaný extra objem a držanie tvaru.

Použitie:
Sprej aplikujte zo vzdialenosti približne 15 cm od vlasov. Pre maximálny objem vlasov naneste sprej priamo ku korienkom vlasov a sušte fénom. Pre dosiahnutie lepších výsledkov, odporúčame používať v kombinácii s ďalšími výrobkami z radu Kemon Hair Manya.

Kemon Hair Manya Macro Volumizing Spray je nepostrádateľným pomocníkom pre všetkých, ktorí si želajú dosiahnuť dokonalý objem svojich vlasov a vytvoriť tak nápadité a dlhotrvajúce účesy. S jeho pomocou môžete jednoducho experimentovať so štýlom a meniť účes podľa aktuálnej nálady a príležitosti. Jeho špeciálne zloženie vlasom dodáva vitalitu a zároveň ich chráni pred vonkajšími škodlivinami. Objem, štýl a ochrana – to všetko v jednej fľaštičke, to je Kemon Hair Manya Macro Volumizing Spray!
Hair Manya