logo
0

Kemon Actyva After Sun Mask - Vyživujúca maska pre vlasy namáhané slnkom

  • Actyva After
200ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Actyva After Sun Mask - Vyživujúca maska pre vlasy namáhané slnkom

Kemon Actyva After Sun Mask predstavuje revolučnú starostlivosť pre vlasy, ktoré boli vystavené slnku. Táto vyživujúca maska bola špeciálne vytvorená, aby napomáhala regenerácii vlasov poškodených slnkom, chlórom a morskou soľou, čím zaisťuje, že vlasy zostanú hydratované, zdravé a plné vitality.

Účinky:
Regenerácia a ochrana: Maska napomáha regenerácii vlasov poškodených slnkom, poskytuje hĺbkovú výživu a chráni pred budúcim poškodením.
Intenzívna hydratácia: Aktívne látky prenikajú hlboko do vlasovej štruktúry, kde poskytujú hydratáciu a obnovu.
Lesk a hebkosť: Vlasy sú po použití mäkšie, lesklejšie a ľahko rozčesateľné.
Ochrana farieb: Maska pomáha udržať farbu vlasov živú a žiarivú aj po vystavení slnku.

Vhodný Pre:
Kemon Actyva After Sun Mask je ideálny pre všetky typy vlasov, najmä pre tie, ktoré boli vystavené slnku, chlóru a soli z mora. Je vhodná pre farbené aj nefarbené vlasy a je perfektná pre každého, kto hľadá intenzívnu regeneračnú starostlivosť po slnení.

Použitie:
Na šampónom umyté a uterákom osušené vlasy naneste rovnomerne masku a nechajte pôsobiť 5–10 minút. Potom masku dôkladne opláchnite teplou vodou. Pre optimálne výsledky používajte v kombinácii s Kemon Actyva After Sun Shampoo.

Kemon Actyva After Sun Mask je esenciálnym produktom na letné mesiace, kedy sú vlasy vystavené extrémnemu poškodeniu slnkom, soľou a chlórom. Táto maska nielen obnovuje a hydratuje poškodené vlasy, ale taktiež poskytuje nutnú ochranu a revitalizáciu. S kombináciou vysoko výživných a regeneračných zložiek, ako sú aloe vera, olivový a kokosový olej, táto maska zanecháva vlasy silné, zdravé, lesklé a plné vitality. Jej pravidelné používanie zaručuje, že aj po celodennom slnení budú vaše vlasy vyzerať krásne a zdravo.
Actyva After