logo
0

BodyBoom Coffee Scrub Mango - Kávový peeling

  • Coffee Scrub
30ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Coffee Scrub Mango - Kávový peeling

Kávový peeling s vôňou manga od Body Boom bol vytvorený z vysoko kvalitnej kávy Robusta a mnohých prírodných zložiek, ktoré zlepšujú vzhľad pokožky a pomáhajú zbaviť sa celulitídy a strií. Peeling udrží vaše telo pevné a pružné, obsiahnutá soľ vyčistí vašu pokožku a absorbuje všetky toxíny a božská vôňa manga vám vráti spomienky na dovolenku.

Čo vám môžem ponúknuť?
Podporujem boj proti celulitíde - Jednou z mojich najcennejších ingrediencií je káva robusta - účinne podporuje boj proti nevzhľadnej pomarančovej koži! Má tiež povzbudzujúce a vyživujúce účinky, vďaka ktorým sa vďaka zlepšeniu krvného obehu celulitída a strie stanú menej viditeľnými a vaša pokožka bude každý deň krajšia!

Vyhladzujem – chcem, aby vaše telo bolo na dotyk hladké ako hodváb. Preto som doň ukryla tri vzácne ingrediencie, ktoré to dokážu ako žiadne iné: kávu robusta, ružovú himalájsku soľ a hnedý cukor. Poradí si s odumretou kožou a vy sa budete cítiť ako znovuzrodená!

Hydratujem - poskytujem vašej pokožke tú správnu dávku hydratácie a výživy, a to okrem iného vďaka trom rôznym olejom: arganovému, makadamiovému a zo sladkých mandlí. Postarám sa o to, aby vaše telo bolo hladké, hydratované a prekypovalo pozitívnou energiou!
Coffee Scrub