logo
0

Biorepair Pre White Toothpaste - Bieliaca zubná pasta

  • Pre White
75ml SKLADOM
Nájdete v kategóriách
Biorepair / Zubné pasty
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Zubné pasty:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Pre White Toothpaste - Bieliaca zubná pasta

Bieliaca zubná pasta Biorepair Whitening je ideálny remineralizujúci zubný produkt na čistenie zubov s prirodzeným bieliacim účinkom. Obsahuje inovatívne a patentovanú technológiu s revolučnou účinnou látkou microRepair. Táto látka je schopná na povrchu zuba znovu vybudovať povrchovú vrstvu veľmi podobnú zubnej sklovine, ktorá dokáže vaše zuby ochrániť pred zubným kazom a navyše im dodáva krásne biely vzhľad.
Zubná pasta Whitening intenzívne chráni zuby proti plaku, zubnému kameňu a zubnému kazu. Navyše zuby prirodzene bielia a odstraňuje povrchovú pigmentáciu, ktorá vzniká konzumáciou jedla a pitia zafarbujúceho zuby. Pasta neobsahuje fluór, sódium lauryl sulfát ani žiadne parabény. Vďaka svojmu šetrnému zloženiu je vhodná aj pre deti od 7 rokov veku.
Vaše zuby budú po pravidelnom používaní tejto pasty silné, zdravé a prirodzene krásne. Doprajte si kvalitnú zubnú pastu, aby vaše zuby boli dokonale biele a z vašich úst žiarili!

- perfektne bieli zuby
- pre zuby so sklonom k zafarbovaniu
- remineralizuje
- chráni zuby pred zubným kazom
- pomáha v boji proti zubnému povlaku a zubnému kameňu
- odstraňuje povrchovú pigmentáciu
- posilňuje zuby a udržuje ich zdravé
- bioaktívne micročastice MicroRepair - sú rovnakej veľkosti a zloženia ako zubná sklovina a majú možnosť opraviť mikroskopické poškodenie vzniknuté na povrchu skloviny a dentínu
- zinočnaté ióny - zabraňujú tvorbe plaku, zubného kameňa a zubného kazu
Pre White