logo
0

Avène Cleanance Tinted Sun Cream SPF50+ (mastná pleť s nedokonalosťami) - Vodeodolný tónujúci opaľovací krém

  • Cleanance Tinted
50ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Cleanance Tinted Sun Cream SPF50+ (mastná pleť s nedokonalosťami) - Vodeodolný tónujúci opaľovací krém

Doprajte si bezstarostné opaľovanie s tónovaným opaľovacím krémom SPF50+! Opaľovací prípravok na tvár Avene Cleanance Tinted Sun Cream vám poskytne dokonalú ochranu pred UVB, UVA lúče aj modrým svetlom. Jeho špeciálne vyvinuté zloženie obsahuje fotostabilné filtre, ktoré bojujú proti poškodeniu buniek spôsobenému slnečným žiarením. Štúdie preukázali, že znižuje poškodenie buniek o úžasných 89%.

Ochrana prípravku ale nekončí len u slnečných lúčov. Jeho výnimočná receptúra bohatá na antioxidanty tiež pomáha chrániť bunky pred voľnými radikálmi. Vďaka tomu sa vaša pleť stane menej náchylnou na predčasné starnutie, zachová si svoju mladistvú a žiarivú podobu. Mimochodom, tu podporí aj tónovanie prípravku, s ktorým sa budete cítiť sebavedome a krásne na pláži aj v každodennom živote.

Čo vystihuje tento opaľovací prípravok na tvár Avene?
- ľahká tónovaná slnečná ochrana s veľmi vysokým SPF50+,
- pripravený špeciálne pre mastnú pleť s nedokonalosťami,
- vyrobený s obmedzením vplyvu na morské ekosystémy,
- etický prístup aj k obalovým materiálom.

Ako používať Avene Cleanance Tinted Sun Cream?
Pred vystavením slnku naneste trošku vodeodolného produktu na oblasť tváre a krku. Pre zachovanie ochrany aplikujte opakovane, najmä po potení, plávaní alebo osušení uterákom. Prirodzený odtieň prípravku sa prispôsobí väčšine odtieňov pleti. Krém je aj vynikajúcim základom pod makeup.
Cleanance Tinted