logo
0

Alcina Hyaluron 2.0 Set for Hair - Darčeková sada vlasovej starostlivosti

  • Hyaluron 2.0
220ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Hyaluron 2.0 Set for Hair - Darčeková sada vlasovej starostlivosti

Starajte sa o svoje vlasy, chráňte ich pred tepelnou úpravou a dodajte im zdravý vzhľad s produktmi z darčekovej kazety Alcina Hyaluron 2.0.

Súprava obsahuje:
- Šampón Hyaluron 2.0 100 ml
- kondicionér Hyaluron 2.0 20 ml
- sprej na vlasy Hyaluron 2.0 100 ml
- kozmetická taštička

Šampón Hyaluron 2.0:
Šampón Alcina Hyaluron 2.0 obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá vlasy a vlasovú pokožku hydratuje, regeneruje a stimuluje tvorbu kolagénu. Vďaka výťažku z opuncie zásobuje vlasy dôležitými minerálmi a antioxidantmi. Šampón navyše obsahuje ochranu proti tepelnému poškodeniu až do 230 ° C. Šampón Alcina Hyaluron 2.0 dodá suchým a poškodeným vlasom obzvlášť veľkú dávku hydratácie a ochrany.
Použitie:
Aplikujte na mokré vlasy, napeňte a dôkladne opláchnite.

Kondicionér Hyaluron 2.0:
S kyselinou hyalurónovou v kondicionéri Alcina Hyaluron 2.0 vás už suché a poškodené vlasy trápiť nebudú! Dopraje vašim vlasom potrebnú hydratáciu, posilnenie a regeneruje ich pre zdravý vzhľad.
Použitie:
Aplikujte na vlhké vlasy, nechajte chvíľu pôsobiť a potom dôkladne opláchnite.

Sprej na vlasy Hyaluron 2.0:
Sprej Alcina Hyaluron 2.0 s kyselinou hyalurónovou, výťažkom z opuncie a panthenolom poskytuje suchým a poškodeným vlasom dokonalú hydratáciu a výživu. Vlasy sú hladké, lesklé a idú lepšie rozčesávať. Sprej obsahuje ochranu proti tepelnému poškodeniu až do 230 ° C. Je vhodný aj pre vlnité, kučeravé a dlhé vlasy. So sprejom Alcina Hyaluron 2.0 budú Vaše vlasy dokonale chránené a pripravené na použitie fénu, kulmy či žehličky.
Použitie:
Nastriekajte na vlhké vlasy a prsty premiešajte. Neoplachujte.
Hyaluron 2.0