logo
0

StriVectin StriVectin Hydration Multiplier Hyaluronic Acid Serum - Pleťové sérum pre dvojitú hydratáciu

  • StriVectin Hydration
30ml SKLADOM
Nájdete v kategóriách
StriVectin / Pleťové séra
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
StriVectin Hydration Multiplier Hyaluronic Acid Serum - Pleťové sérum pre dvojitú hydratáciu

Dvojfázové anti-age sérum odstraňuje známky predčasného starnutia – vrásky, hrubú štruktúru pleti a unavený vzhľad. Unikátny aplikačný mechanizmus prepája v jednej dávke dve zložky – hydratačnú a ochrannú – ktoré vzájomne posilňujú svoj účinok. Dodáva pleti intenzívnu hydratáciu a rozjasnený vzhľad. Anti-age sérum obsahuje dve zložky, ktoré spoločne efektívne riešia starnutie spôsobené dehydratáciou pleti. Jedna z komôr obsahuje 7 typov kyseliny hyalurónovej a kyseliny polyglutamovej na dodanie intenzívnej vlhkosti. Druhá z komôr obsahuje látky, ktoré v pleti dokážu vlhkosť dlhodobo uzamknúť, ako je skvalan a 5 typov ceramidov. Obe látky pôsobia synergicky - vypĺňajú vrásky, zlepšujú textúru pleti a dodávajú rozjasnený vzhľad. Výsledky sú viditeľné už po 15 minútach.

Výsledky klinických testov pri aplikácii 2× denne po dobu 4 týždňov:
100% zvýšenie hydratácie pleti (už po 15 minútach)96% rozjasnenie pleti a svieži lesk 93% mladistvejší vzhľad pleti96% zlepšenie funkcie bariéry pleti.

VLASTNOSTI:
- pleťové sérum, 
- odstraňuje známky predčasného starnutia pleti, 
- vypĺňa jemné linky a vrásky, 
- poskytuje hydratáciu, 
- rozjasňuje a osviežuje vzhľad pleti. 

Používajte ráno a večer pred hydratačným krémom. Pred prvou aplikáciou niekoľkokrát stlačte aplikátor, aby sa dávkovač naplnil. Zatlačte rovnomerne na pumpičku, aby sa obe komory zaplnili. Zmiešajte sérum v dlaniach a naneste na tvár. 
StriVectin Hydration