logo
0

Rosalique Anti-Redness Miracle Formula SPF 50 - Krém proti začervenaniu pleti 3 in 1

  • Anti-Redness Miracle
30ml SKLADOM
Nájdete v kategóriách
Rosalique
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Anti-Redness Miracle Formula SPF 50 - Krém proti začervenaniu pleti 3 in 1

Biovedecké riešenie pre citlivú a začervenanú pleť.
Pre pleť so sklonom k začervenaniu, ružovke, kuperóze, akné, erytému, keratóze a nerovnomernému tónu pleti.
Vyvinuté špeciálne pre precitlivenú pokožku so sklonom k začervenaniu. Zaisťuje okamžité, jemné a dlhodobé zlepšenie. Vynikajúce výsledky prináša kombinácia technológie, zakrývajúca začervenanie, s SPF 50 a bioaktívnymi zložkami. Tými sú α-bisabolol (výťažok z harmančeka), zeolit, provitamín B5 a bambucké maslo a SPF 50.
Výsledky:

Okamžite kryje - pigmenty sa prispôsobia farbe pleti a poskytujú okamžité krytie, zakrývajú začervenanie a zjednocujú tón pleti.
Intenzívne sa stará - bioaktívne zložky jemne ošetria začervenanú pleť a dodajú jej protizápalové a začervenanie redukujúce aktívne prírodné látky.
Dlhodobo chráni - ochranný faktor SPF 50 chráni pleť pred dlhodobým poškodením žiarením UVA a UVB.

Rosalique 3 v 1 proti začervenaniu pleti zázračné zloženie s SPF 50 bol testovaný v Good Housekeeping Inštitúte, najuznávanejšom spotrebiteľskom inštitúte vo Veľkej Británii, po dobu ôsmich týždňov.
85% testujúcich uviedlo: ,,Prípravok okamžite po aplikácii spôsobil, že moja pleť vyzerala menej začervenaná.“ 72% testujúcich uviedlo: ,,Po ôsmich týždňoch používania prípravku sa celkové začervenanie mojej tváre upokojilo a zredukovalo.“
Vhodný pre vegánov, netestovaný na zvieratách, bez parabénov, parafínu a parfumov.
Rosalique je možné použiť ako tónovací hydratačný krém, ako korektor na zakrytie červených škvŕn alebo ako podkladovú bázu neutralizujúcu začervenanie pod váš obľúbený make-up.

Aplikujte na dôkladne vyčistenú a hydratovanú tvár. Pred aplikáciou je možné použiť Váš obľúbený hydratačný krém. Rosalique odporúčame nanášať prstami alebo kozmetickým štetcom.

Pri prvom použití prípravku Rosalique sa nezľaknite: je jasne zelený! Pri vmasírovaní prípravku do pokožky zelená farba zmizne a prípravok sa prispôsobí tónu vašej pleti. Začnite tým, že použijete malé množstvo prípravku Rosalique. Pokiaľ si prajete väčšie krytie, môžete naniesť viac vrstiev.
Anti-Redness Miracle