logo
0

Farouk Systems Silk Therapy Curl Cream - Stylingový krém na definíciu vĺn

  • Silk Therapy
AKCIA SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Silk Therapy Curl Cream - Stylingový krém na definíciu vĺn

BioSilk Silk Therapy Curl Cream je exkluzívny stylingový krém, ktorý bol vyvinutý na zaistenie dokonalej definície a oživenia prirodzených vĺn a kaderí. Tento produkt kombinuje výživné ingrediencie so špičkovými stylingovými technológiami, aby poskytol vlasom optimálnu starostlivosť a zároveň vytvoril perfektný vzhľad kučeravých vlasov.

Účinky:
BioSilk Silk Therapy Curl Cream zaisťuje dokonalý tvar a formu kaderí bez toho, aby vlasy zaťažoval alebo ich zanechal mastnými. Tento krém hydratuje a vyživuje vlasové vlákna, čo zaisťuje, že vaše kučery budú mäkšie, pružnejšie a zdravšie. Okrem toho tento krém tiež chráni vlasy pred škodlivými vplyvmi prostredia, ako je teplota a vlhkosť.

Vhodný pre:
BioSilk Silk Therapy Curl Cream je ideálny pre všetky typy kučeravých a vlnitých vlasov. Je vhodný pre tých, ktorí hľadajú výrobok, ktorý im pomôže získať dokonale definované a zdravé kučery bez zbytočného zaťažovania vlasov.

Použitie:
Naneste malé množstvo krému na vlhké vlasy od korienkov až po končeky. Potom nechajte vlasy prirodzene uschnúť alebo ich vysušte difuzérom pre maximálny efekt. Pre ešte intenzívnejšiu definíciu kaderí môžete produkt použiť na suché vlasy.
Silk Therapy