logo
0

Keune Care Vital Nutrition Conditioner - Posilňujúci kondicionér pre suché a poškodené vlasy

  • Care Vital
250ml SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Care Vital Nutrition Conditioner - Posilňujúci kondicionér pre suché a poškodené vlasy

Bohatý zážitok pre matné vlasy bez života. Po umytí šampónom pracujte s kondicionérom Vital Nutrition Conditioner po celej dĺžke vlasov až do končekov, aby ste obnovili a oživili namáhané pramene. Bohaté zloženie je vyrobené z provitamínu B5, ktorý sa ponorí hlboko pod povrch každého vlasu a dodáva výživnú vlhkosť. Bambucké maslo je ďalší super zvlhčovač a navyše dodáva krásny lesk. Tieto ingrediencie sú dodávané priamo do najvnútornejšej štruktúry vlasov vďaka technológii Nutri-Injection Technology. Vhodné pre všetky typy vlasov - toto je základný kondicionér, ktorým nemožno nič pokaziť.

Esenciálne minerály výrazne zlepšujú stav suchých, poškodených a lámavých vlasov. Produkty Vital Nutrition zvlhčujú vnútornú štruktúru vlasov, zatiaľ čo technológia Nutri-Injection vytvára ochranný štít v poškodených oblastiach a okolo nich, obnovuje a revitalizuje namáhané pramene.
Vlasy sú tiež chránené pred dehydratáciou a poškodením vplyvom životného prostredia. Vital Nutrition zanecháva vlasy hladké, mäkké, lesklé a ľahko rozčesateľné.

Ako používať? Aplikujte na dĺžky a konce. Doprajte si pár minút.
Care Vital